Animator fest - zvanična selekcija

Animator fest - zvanična selekcija

Dragi prijatelji,
Nakon sati i sati gledanja filmova, gledanja u ekran računara sa povećanom osvetljenošću i ponovnog razmišljanja o napravljenim izborima, svečano objavljujemu ZVANIČNU SELEKCIJU 6. Animator FEST-a: evropskog festivala animiranog filma dece i mladih.!

Prošle godina, naš ponosni nacionlni  festival  postao je međunarodni – a novosti imamo i ove godine! Da bismo svojoj publici predstavili različite filmove profesionalne i autentične estetike izražene kroz priče za decu imlade, u takmičarski  program smo uvrstili i 3. kategoriju za autorske filmove namenjene deci i mladima.

Sada, hvala svima koji su prijavili  filmove i sa nama podelili njihove boje, priče i zvukove, jer za nas to jeste privilegija, nadamo se da ćete posetiti festival!
Čestitamo od srca svima onima čiji su filmovi selektovani! A za one čiji nisu: nastavite sa dobrim radom, nadamo se da ćemo se sledeće godine sresti!

Još jednom vas podsećamo da se festival održava u Jagodini, u Srbiji, od 12. do 16. septembra 2018. godine. Pridružite nam se!

 

>>>  Animator fest - zvanična selekcija