Master klas: Jura Boguslavski

Master klas: Jura Boguslavski

Ono čemu ce svi jako radujemo isčekujući 5. Animator fest, osim uživanja u animiranim filmovima, jesu radionice animacije! Ove godine srećni smo sto mozemo da najavimo master klas ruskog animatora Jure Boguslavskog koji će se održati u okviru pratećeg programa festivala. Zajedno sa Jurom muzičku radionicu radiće Saša Čirkov, muzičar i dizajner zvuka . Ako želite da učestvujete u ovoj animiranoj avanturi požurite i prijavite se za učesće, broj mesta je ograničen! Prijave šaljite putem mejla kultcentar@gmail.com.

Jura Boguslavski (1987, Moskva) reditelj animiranih filmova, tekstopisac, animator i predavač. Suosnivač kreativnog tima “Nevidljivi prijatelji” i Umetničke škole za animaciju u Moskvi. Završio školovanje u školi-studiju “ŠAR” 2011. godine, od 2009. sarađuje sa Velikim festivalom animiranog filma u Moskvi, učestvuje u njihovim obrazovnim programima. Filmografija: Poslednji gutljaj (2011), Druge obale (2013, animator), Brodovi prošlih vremena (2015)

Saša Ćirkov (1985, Moskva) muzičar, kompozitor i dizajner zvuka za animirane i igrane filmove, član kreativnog tima „Nevidljivi prijatelji“. Diplomirao na Institutu za psihologiju i pedagogiju. Predaje dizajn zvuka u Umetničkoj školi za animaciju, učestvuje u dečijim obrazovnim projektima.